News

Ita Airlines Website. De geldigheid van de website van Ita Airlines

Heeft u op 14 oktober het nieuws gehoord dat Alitalia airlines failliet is verklaard? ITA begon wereldwijd met de codeon op 15 oktober na de overname van Alitalia. Nu is Alitalia ITA Airlines. Alitalia was een luchtvaartmaatschappij met een lange geschiedenis, oorspronkelijk afkomstig uit Italië. Wist u dat ITA heeft beloofd de traditie voort te zetten? Also read about Keto Strong diet!

ITA accepteert producten en diensten van Italiaanse bedrijven, waaronder auto’s, maar ook renovaties, jurken en meer. Laten we dus eens kijken wat HTML0 Ita airlines website HTML2 te bieden heeft.

Wat is ITA?
Alitalia is actief sinds 1946. Het ging in 2009 een partnerschap aan met Air One in 2009. Air One had toen faillissement aangevraagd. Alitalia was er verschillende keren niet in geslaagd om geld te verdienen, omdat Etihad Airways in 2017 haar steun had stopgezet. Dit leidde ertoe dat de regering Alitalia aanbood om te veilen.

De regering kon geen deals sluiten met verschillende luchtvaartmaatschappijen en vanwege de gevolgen voor de Covid-pandemie werd besloten om Alitalia over te nemen in Italia Trasporto Aereo S.p.A (ITA). Dit betekent dat ITA volledig eigendom is van overheidsfunctionarissen van het Ministerie van Economische Zaken en Financiën, de regering van Italië.

Tickets kunnen worden geboekt via de website van Ita Airlines sinds alitalia.com haar activiteiten heeft beëindigd. De website biedt informatie over:

Boeking
Check in
Vluchten
Informatie over vluchten
Plan je excursie
Reisdocumenten
Hulp bij speciale behoeften
Kinderen
Dieren
Handtassen
Gecontroleerde bagage
Speciale bagage
Check in
Info online inchecken
Beperkt tijd voor inchecken
Prioritaire poorten
Reislessen
Tijdens de vlucht
Elektronische apparaten
Speciale maaltijden
Amusement
Aanvullende diensten
Specificaties:
Telefoonnummer -niet opgegeven
Adres niet aangeboden
E-mailadres is niet beschikbaar
Contactpersoon Contactpersoonniet gespecificeerd
Contactgegevens van eigenaar Contactgegevens voor eigenaren van HTML0 niet beschikbaar
Website Type – Vliegtickets
Adres van de website van Ita Airlines – https://www.itaspa.com/content/itaspa/itaspa-pl/en/homepage.html
Privacybeleid Het wordt duidelijk vermeld
Rechten van de passagier worden expliciet vermeld, evenals details over privacy Ita Spa en vervoersvoorwaarden, aansprakelijkheid van de vervoerder, vertragingen en annuleringen, alternatieve geschillenbeslechting
Dit netwerk is gespecificeerd met betrekking tot de aangeboden bestemmingen
Belangrijke notitie:
De Europese commissie had de Europese commissie gevraagd ervoor te zorgen dat Alitalia de merknaam niet zou voortzetten omdat dit de illusie van continuïteit geeft. Daarom moet de overheid onderhoud, grondafhandeling en gecombineerde luchtvaart afzonderlijk verkopen aan een derde partij. Het rapport stelt ook voor om ervoor te zorgen dat het MilleMiglia-programma niet overdraagbaar is. Dit betekent dat de overheid op een aparte manier slots moet aanbieden.

De geldigheid van de website van Ita Airlines:
Leeftijd website -21/nov/2021
VERLOOP VAN DE WEBSITE -21/nov/2022, KORTE LEVENSDUUR
Website TRUST-score – 68% (gemiddeld)
Links naar sociale media Linken naar sociale media niet inbegrepen.
Populariteit – 493933 (Medium)
Nabijheid van verdachte websites – 2/100
Beoordelingen:
Er zijn geen beoordelingen of beoordelingen op de website van ITA-Airlines sinds het op 15 oktober begon met de verkoop van tickets voor de luchthaven.

Eindoordeel:
www.itaspa.com is een legitieme website. Echter, omdat het onlangs is begonnen met het verkopen van tickets, werken sommige opties, zoals klantenondersteuning, niet. Houd er rekening mee dat er verschillende beperkingen zijn die hierboven worden genoemd, onder de voorwaarden die de website van Ita Airlines hanteert. Het wordt dus aanbevolen om de verzekering te verlengen met behulp van het MilleMiglia-programma en andere diensten die worden geleverd door geautoriseerde websites van derden die ITA-tickets verkopen.

Follow For More Updates =>> https://www.instagram.com/publicistpaper/

Christopher Stern

Christopher Stern is a Washington-based reporter. Chris spent many years covering tech policy as a business reporter for renowned publications. He has extensive experience covering Congress, the Federal Communications Commission, and the Federal Trade Commissions. He is a graduate of Middlebury College. Email:[email protected]

Related Articles

Back to top button